Inschrijving werkjaar 2021-2022

Inschrijving

Iedere zondagmiddag bieden wij aan onze poort (voor de chirowerking start) inschrijvingsformulieren aan. U kunt ook onderstaand inschrijvingsformulier afdrukken, invullen en de eerstvolgende zondag meebrengen naar de Chiro. Vanuit de leidingsploeg willen we er sterk op benadrukken dat dit formulier moet ingevuld en gehandtekend worden door één van de ouders of voogden.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, zal u nu via deze weg niet langer een uniform kunnen bestellen. Voor meer uitleg betreffende dit onderwerp en de bestellingen ervoor, verwijzen we u graag door naar hier.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 40 euro voor een volledig werkjaar en 20 euro als je halverwege het jaar (vanaf 1 januari) in onze chiro komt. Dit inschrijvingsgeld dient om de verzekering te betalen en voor de activiteiten doorheen het jaar te bekostigen.

Lidgeld

Gelieve € 40 (20 vanaf 1 januari) over te schrijven naar BE42 7350 5509 2954 met de puntjes in de mededeling, gescheiden door een slash:

  • Inschrijving werkjaar 2022-2023
  • De naam van jouw chirowietje
  • De afdeling van jouw chirowietje

Bijvoorbeeld: inschrijving werkjaar 2019-2020/Andi Baekelandt/speelclub Graag overschrijven binnen de twee weken na de inschrijving. Zo is het lid zeker verzekerd! Op startdag kan je dit ook met bancontact betalen.  
 
Indien je een vrijetijdspas hebt, mag je de leiding hier zeker over aanspreken.  Denk eraan dat je bij bepaalde ziekenfondsen een bepaald bedrag terugbetaald krijgt als je in een jeugdbeweging zit. Het nodige formulier kan je aan iemand van de leidingploeg afgeven.

Timing

De eerste drie zondagen dat u naar onze chiro komt zijn gratis en zonder verplichting van verdere inschrijving.
Indien u na deze 3 dagen echter beslist om nog langer te blijven komen is het verplicht om u officiëel in te schrijven en dus ook het lidgeld voor één jaar te betalen.

Inschrijvingsformulier

Het inschrijvingsformulier kun u hier downloaden.