Financiële actie's

Het spreekt voor zich dat een werkjaar handen vol geld kost. Energieonkosten, materiaal, weekends, kampen... betalen zichzelf uiteraard niet.
Als Chiro vinden we echter belangrijk dat iedereen zich welkom en goed voelt in onze groep. Ook voor wie het thuis misschien het iets minder breed heeft. Daarom kiezen we er als leidingsploeg voor om zo weining mogelijk kosten door te rekenen naar onze leden. Dat houdt ook in dat we naast subsidies nog nood hebben aan andere inkomstbronnen. En die halen wij uit allerhande financiële actie's. Zo hebben we ieder jaar een paar klassiekers die terugkeren, zoals:

  • Italiaanse avond
  • BBQ
  • Chirocafé
  • Aardbeien verkoop
  • Ontbijtactie

Ook springt de leiding af en toe eens in op familiefeesten e.d. tegen een vergoeding.

Uiteraard hopen wij steeds zoveel mogelijk winst aan deze actie's over te houden. Daarom doen we graag een oproep bij onze leden om onze actie's zoveel mogelijk te steunen.
de actie's worden steeds ruim op voorhand bekend gemaakt in de oink, briefjes, site en d.m.v. een facebook-evenement.
Daarnaast willen wij ook onze sponsors van harte bedanken.

Voor zowat elke actie die wij organiseren is een inschrijving vereist. Deze inschrijvingsformulieren zullen zich steeds hier op de site bevinden, met de nodige links ernaar toe zodat u deze steeds makkelijk vind.
Normaal heeft u tussen de één en drie maanden de tijd om zich in te schrijven. Gelieve dan ook voor de gestelde deadline in te schrijven!