Snorkels

Wie zijn de Snorkels?

De Snorkels zijn jongeren van 6-13 jaar* met een ondersteuningsnood die ook graag willen komen ravotten in Chiro Romejo.

Wanneer is er werking?

De werking start dit chirojaar op 24 september. Vanaf dan gaat onze werking tweewekelijks door van 13u30-16u30 in de gebouwen van Chiro Romejo op het adres Acaciastraat 2A, Roeselare 8800.

Wie is mijn leiding?

De snorkelleiding bestaat uit gemotiveerde oud-leiding van Chiro Romejo. De aanspreekpunten zijn Beelprez Emily en Monteyne Jolien (0495 56 88 85).

Hoe verloopt de inschrijving?

Als jeugdbeweging wensen wij zoveel mogelijk jongeren de Chiro te doen leren kennen. Daarom organiseren wij alvorens de inschrijving graag een eerste kennismaking zodat wij uw zoon/dochter optimaal kunnen ondersteunen.

Ondersteuningsformulier en proberen

We willen elk kind de best mogelijke ervaring bieden in de Snorkels. Daarom introduceren we ons nieuwe ondersteuningsformulier. Dit formulier kunt u invullen tijdens een moment dat het best past voor u, hetzij op een fysiek moment in Chiro Romejo, hetzij online via Google Forms. Hier kunt u ook uw kind meteen laten proberen om te zien of de Snorkels iets voor hen zijn.

Uw kind heeft de mogelijkheid om 3 keer gratis te proberen voordat u besluit om in te schrijven. Omdat onze focus ligt op een kleine groep, adviseren wij om contact op te nemen met de aanspreekpunten om te informeren of er nog beschikbare plaatsen zijn.

Voor hulpverleningsorganisaties

Indien u meerdere jongeren wenst in te schrijven, neem gerust contact op met één van de aanspreekpunten. Wij komen bij u langs voor verdere inlichtingen - en inschrijvingen.

*Wij houden rekening met zowel kalender -als biologische leeftijd. Neem bij twijfel gerust contact op met één van de aanspreekpunten.