Snorkels

Wie zijn de Snorkels?

De Snorkels zijn jongeren van 6-13 jaar* met een ondersteuningsnood die ook graag willen komen ravotten in Chiro Romejo.

Wanneer is er werking?

De werking start dit chirojaar op 17 september. Vanaf dan gaat onze werking tweewekelijks door van 13u30-16u30 in de gebouwen van Chiro Romejo op het adres Acaciastraat 2A Roeselare 8800.

Wie is mijn leiding?

De snorkelleiding bestaat uit gemotiveerde oud-leiding van Chiro Romejo. De aanspreekpunten zijn Beelprez Emily (0471 38 07 22) en Monteyne Jolien (0495 56 88 85).

Hoe verloopt de inschrijving?

Elke jongere kan 3 maal gratis proberen. Na 3 maal vragen wij uw zoon/dochter officieel in te schrijven. Het lidgeld bedraagt 40 (?) euro per jaar en 20 (?) per jaar met een vrijetijdspas.

U kan uw zoon/dochter inschrijven door op werkingszondagen tussen 13u30-17u langs te komen in Chiro Romejo of u kan contact opnemen met één van de aanspreekpunten.

Komt mijn zoon/dochter in aanmerking?

Als jeugdbeweging wensen wij zoveel mogelijk jongeren de Chiro te doen leren kennen. Om die reden organiseren wij alvorens de inschrijving graag een eerste kennismaking zodat wij uw zoon/dochter optimaal kunnen ondersteunen.

Heeft u nog bijkomende vragen of wilt u graag eens komen piepen?

Op zondag 10 september gaat het Chirojaar van start. Van 17u-18u kan u langskomen in Chiro Romejo voor een kort info -en inschrijvingsmoment. Inschrijven is uiteraard vrijblijvend.

Voor hulpverleningsorganisaties;

Indien u meerdere jongeren wenst in te schrijven, neem gerust contact op met één van de aansprekingspunten. Wij komen bij u langs voor verdere inlichtingen -en inschrijvingen.

*Wij houden rekening met zowel kalender -als biologische leeftijd. Neem bij twijfel gerust contact op met één van de aanspreekpunten.