Tito's

Leeftijd: 
12 - 14 jaar

Wij zijn de meisjes en jongens die ondertussen al elke dag naar het eerste en tweede middelbaar gaan. Maar ook wij zijn nog steeds niet te oud om elke zondag eens goed uit de bol te gaan in de chiro!
We trekken eropuit met de fiets of met de trein om in de een of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. We schminken ons om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: wij zijn de tito’s.

En weet je wat? Wij hebben 2 mascottes!
Onze mascottes zijn Flamm en Spetter


Contacteer de titoleiding via het e-mailadres:  titos@chiroromejo.be

Nieuws

Om alle praktische kampzaken voor iedereen nog eens goed duidelijk te maken, werd er vandaag een nieuwe kamp-pagina aan de site toegevoegd.

Gezien de corona-omstandigheden zat het er al even aan te komen, maar nu is het definitief: 'de ontbijtactie wordt afgeschaft'. Er werd nog even overwogen om de ontbijtactie uit te stellen, maar ook dit bleek praktisch niet haalbaar.