Lidkaart van de Chiro

Sinds het werkjaar 2017-2018 bestaan de officiële lidkaarten van de Chiro niet meer. Je krijgt dus niet langer een lidkaart nadat je ingeschreven bent.
Je blijft echter alle voordelen die een lidkaart vroeger had behouden. Zo krijg je nog steeds 10% korting op creatief materiaal in de banier. Let op deze korting is niet geldig op Chiroproducten, spelmateriaal, workshops, boeken en sterproducten.
Het enige dat je moet doen om van deze korting te kunnen profiteren is even je naam vermelden aan de kassa. Zei kunnen je dan opzoeken in hun computersysteem.

Daarnaast werkt De Banier ook officieel samen met Hopper (de scoutswinkel). Daar moet je echter zelf een klantenkaart aanvragen waarmee je korting kunt krijgen. Meer info vind je hier.

Vroeger konden we als chirogroep ook bij A.S. Adventure ook een korting krijgen. U kreeg dan geen persoonlijke korting, maar bij het tonen van uw lidkaart werden de uitgaven genoteerd. Op het einde van het jaar kreeg de chiro toen een waardebon.
Wij weten echter niet als dit systeem of een gelijkaardig nog steeds bestaat sinds het afschaffen van de lidkaarten. Vraag hier eventueel eens naar bij uw volgende aankoop.